Részt vettünk a Horgásztó Harcsa 22 órás versenyen

Részt vettünk a, 2017 júniusi Horgásztó Harcsa 22 órás páros versenyen

Részt vettünk a Horgásztó Harcsa 22 órás versenyen Kovács Laci barátommal. A húzás megint rám maradt. Így a 21-es helyet húztam.

Elfoglaltuk a harci álláspontot. Kis tereprendezés kellett Pont szembe szél fogadott minket. Pár próba dobást követően kellemetlen érzés volt nehéz volt megdobni az előre össze húzott távot. 17:50 kezdetét vette az etetés.

Mindenki egyetértett a külön etető botot folyamatosan lehet használni. 18:00 kezdetét vette a verseny. De töltött kosárral már nem okozott gondot a szél. Hamar etetésen voltak a halak. Én csak method módszert használtam. Laci eleinte úszódott de ő is váltott a nagy mélység miatt. Első két órai termés közel 45 kg volt. Majd megkezdtük a következő nagy etetést közben folyamatosan jöttek a jelentkezők.

Éjszaka kicsit csendeset a szél de fújt folyamatosan. Egész éjjel folyamatosan jöttek a pontyok. Reggeli mérlegelés összesen 117,62kg volt. Megint elkezdtük a spombos etetést. De sajnos jött egy lyukas öt óra amikor nem tudtunk fogni semmit. Majd ismét neki álltunk etetni. Lassan vissza tértek a halak. Egy szép amur is tiszteletét tette.

Nekem volt 40 perces fárasztásom sajnos nem mutattam meg magát a hal. Többen mondtak harcsa. De nem az volt szerintem. Még egyszer köszönet és bocsánat 20 helyen horgászó csapattól,hogy rajtuk keresztül kellet mennem fárasztás közben. Mert utána több pontyot fogtam amit csak 30 perc után tudtam a felszínre csalni.

Volt több kisebb mérlegelésünk. Az utolsó mérés 19 kg fölött volt egy picivel. Eredmény hirdetés előtt. Elfogyasztottuk a nagyon finom. Vaddisznó pörköltet. Összetett 3 lettünk 183,51kg.

Amiket használtunk:

  • Atomix fish g betain
  • Főtt és áztatott kukorica
  • Csemege kukorica
  • 3kg pellet idő bomba
  • 4 és 10 mm pelletek.

Jól vizsgáztak az atomix csalik.

Kb 15 hal akadt le de hiába cseréltünk horgot nem azzal volt a baj nem úgy akadt ahogy kell. Sajnos sokszor nem nyílt ki a spomb etetés közben pedig fox és eredeti kicsi spombot használtunk.

Ez volt az első páros közös versenyünk de nem utolsó remélem. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönöm szépen, hogy elolvastad.

Részt vettünk a Horgásztó Harcsa 22 órás versenyen

Eredeti bejegyzés: https://www.facebook.com/zsigmond.marton.3/posts/1455164037881794

Posted in Vélemények/Hírek.

Vélemény, hozzászólás?

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .